Je bekijkt de reis...

a
A
Tags: Uluru
6 mei 2015 09:05 | Door: Jolanda Bremmers
Goedemorgen, oh nee voor jou goedenamiddag/avond.
Ja werd inderdaad weer eens tijd dat je iets op waarbeniknu plaatst. :-P
Voor ons begint het aftellen nou ook, voor je het weet sta je met je voeten weer op Nederlandse bodem. Dat zal wel weer even wennen zijn, maar kan me voorstellen dat je met een dubbel gevoel terug komt. Blij dat je hier iedereen die je lief is weer in je armen kunt sluiten maar ook dat je afscheid moet gaan nemen van de Vervoortjes die het afgelopen jaar jouw familie waren die je in alles gesteund hebben. Maar ook alle andere mensen die je daar hebt leren kennen waarvan je afscheid moet gaan nemen.
Wie weet komt er een dag dat je weer het vliegtuig instapt om daar vakantie te gaan vieren en iedereen weer eens kunt gaan opzoeken.
Wat pap en ik ik wel weten is dat jij daar de tijd van je leven hebt gehad, dat je hele leuke maar ook minder leuke dingen hebt meegemaakt, maar dat hoort bij het leven. "met vallen en opstaan wordt men groot" (zeggen ze... ;-) )
Ik denk dat wij versteld zullen staan als je weer thuis komt, ik denk dat wij onze dochter opnieuw moeten leren kennen.
Lieve Lisa, geniet nog van de maanden, weken, dagen dat je je zelf nog een Aussie mag noemen. Geniet nog van je komende tripje richting Uluru en we zien met veel plezier je blog en je foto's tegemoed.
XXX pap en mam
6 mei 2015 09:14 | Door: odette
hoi lisa,
wat fijn te lezen dat je het zo naar je zin hebt.
Het zal inderdaad wennen zijn om hen "achter te laten" en weer naar nederland, de grote stad Melick, te gaan. Maar beter mensen en omgeving met een goed gevoel achter te laten en veel mooie herinneringen te delen, dan 9 maanden je ellendig te voelen.
Je hebt t toch maar mooi allemaal gedaan en meegemaakt !!
Wat leuk dat jullie naar de Koningsdag zijn geweest.......zo ver weg en dan ook poffertjes, kibbeling en stamppot en ............het Brabantse ( jawel, toch weer die Brabanders !) Bavaria.
Geniet van jouw tripnaar Uluru, be carefull en enjoy !
xxx.odette
6 mei 2015 09:34 | Door: lisa
Dankje dankje dankje lieve odette voor je lieve woorden! Genieten doe ik zeker nog en ik zeg tot snel en dan doen we in nederland lekker een kop thee samen en kletsen we lekker een keer bij als je dat leuk vind! Dikke kus van mij!
6 mei 2015 10:21 | Door: Tineke
Hoi Lisa
Fijn weer iets van je te horen, en dat het zo goed gaat met je. Idd dubbel om weer naar huis te komen. Je hebt daar in een jaar ook een leventje opgebouwd. Toch zul je het straks hier ook weer zo druk krijgen met familie en vrienden. Ook heb je al die duizenden foto's en herrineringen die je mee brengt en een ervaring die niemand je meer afneemt. Weet dat er hier een is die de dagen telt dat je weer terug bent en al een filmavond met je plant